غير مصنف

Uppdatera Drivrutiner Och Optimera Spelinställningar

Det ska alltid finnas möjligheten att ändra startordningen för vilken enhet datorn ska starta ifrån någonstans i BIOS/UEIF. Jag har en äldre stationär dator och har nu satt i ny hårddisk. Har gått igenom schema ovan, men fastnar på UEIF. Du bör här se alla hårddiskar kopplade till din dator.

  • Det är inte alltid enkelt att göra det och vi visar dig fallgroparna och hur du tar dig runt dessa.
  • Så snart det sitter i en ledig USB-port klickar du på Uppdatera enhetslistan för att installationsprogrammet ska kunna hitta minnet.
  • Var noga med att du väljer den externa hårddisken.
  • Kryssa för Jag accepterar licensvillkorenoch Klicka på Nästa för att fortsätta med installationen.

Välj FAT32 som Filsystem, kryssa för Snabbformatering och tryck på Start (var noga med att du väljer rätt enhet då all data på den enhet som formateras försvinner!). Faktum är att Windows 10 själv oftast klarar av att installera alla drivrutiner som behövs till dina inkopplade enheter. Skulle någon enhet mot förmodan inte installeras korrekt kan du dock behöva använda den installationsskiva som följde med enheten. Alternativt knappa dig in på enhetens webbsida och där ladda ner de korrekta drivrutinerna som behövs för att få den att fungera. När du gör en helt ny installation av Windows 10 kommer allt innehåll på den hårddisk du väljer att installera operativsystemet på raderas. Om du därför har bilder, filmer eller andra filer du vill behålla på datorn är det nu hög tid att kopiera dem till antingen en extern hårddisk eller ett USB-minne. Dropbox för att spara din filer om du hellre önskar det.

Nyhetsbrev

Deutsche Bank har en stark datakultur och har tagit fasta på faktumet att de anställda behöver få hjälp att förstå och använda data i sitt dagliga arbete. Denna inställning genomsyrar nu alla delar av beslutsfattandet i hela organisationen – något som genererat imponerande resultat både internt och för bankens kunder.

är drivrutinsuppdateringen laglig

Det värsta som kan hända är att du får starta om ytterligare en gång då datorn inte hittar USB-minnet. Inställningarna och alternativen är dock snarlika. Så länge du inte sparar någon av inställningarna du gör behöver du heller inte oroa dig att något går snett med datorn.3. På bilden ovan kan vi sedan klicka på Boot Option #1. En liten lista uppenbarar sig då där vi får möjlighet att välja bland alla enheter som är kopplade till datorn. För att välja att starta datorn från vårt USB-minne väljer vi det helt enkelt i listan av enheter.

Nätverkskort Windows 10-drivrutiner

Så det verkar som det är begränsat till USB-minnen. Möjligen att ett minneskort i en USB-minneskortsläsare skulle kunna fungera också. Men vågar inte lova något då jag inte har testat det. Genom alternativen Ta bort och Formatera längst ned kan du även t.ex. Ta bort delarna på en uppdelad hårddisk och använda allt utrymme till installationen.

Hur Du Uppdaterar Drivrutiner Med Windows Update

Inte hade det funnits 50 olika shareware som installera oönskade program i alla fall. Sen kanske det bara är bedrägeri med program om inte gör något ibland, men alla programmen går ut på att locka folk att betala för något från firmor som i stort sett är okända för köparen.

مقالات ذات صلة

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

زر الذهاب إلى الأعلى
خدمة عملاء شركة الزهره
ارسل الرساله